Finom és egészséges receptek, amiktől jól érzed magad!

Segítek a megvalósításban!

Azért hoztam létre foodlover.hu-t, hogy az itt bemutatott receptek által hozzásegítselek téged is ahhoz, hogy egészséged szolgálatában étkezési szokásaid megváltoztathatsd, táplálkozásod javíthasd, mindezt úgy, hogy ezt Te inkább egy izgalmas gasztronóniai utazásnak élhetsd meg, finomabbnál-finomabb receptekkel az egészségtudatosság jegyében.

Tudom, hogy ehhez egy szemléltváltásra van szükség és ez nem mindenkinek megy elsőre, hiszen egészen új vagy már rég elfeledett alapanyagokat kell megismerni és felhasználni. Szerencsére ma már egyre több helyen lehet minőségi alapanyagokat vásárolni, ebből jól látszik, hogy a kereskedelmi láncok is idomulnak az egész társadalmon végigsöprő “változásokhoz”. Nem is beszélve a sorra megjelenő biopolcok izgalmas és egyre inkább pénztárcabarát alapanyagairól.

Receptjeimben helyet kapnak a hétköznapok étrendjének alapanyagai a bab, borsó, burgonya, lencse, káposzta, cékla, zeller, sárgarépa és spenót. Kiegészítve különböző lisztféleségekkel, szójával, rizzsel, de számtalan más alapanyag is helyet kap: hajdina, köles, amaránt, quinoa, bulgur, kuszkusz…

Igyekszem az ételeket úgy elkészíteni, hogy azok a természetes állapothoz minél közelebbi állapotban kerüljenek asztalra. Előszeretettel használok az olyan konyhatechnológiai eljárásokat, mint a gőzölés, párolás, grillezés vagy a wokban sütés. Hiszem, hogy azon élelmiszerek fogyasztását, melyek nem tartalmaznak életfontosságú tápanyagokat, a minimális szinten kell tartani, lehetőség szerint akár ki is lehet iktatni az étkezésből (fehér liszt, só, keményítő-kivonatok, finomított cukrok, üdítők, szörpök, csokoládé és állati zsírok).

A főzésről kialakított véleményem egyik legfontosabb alapelve a mértékletesség, vagyis, hogy tartózkodjunk a falánkságtól, de egyben az önmegtartóztatástól is. Együnk többször, de kevesebbet. Fontosnak tartom, hogy odafigyeljünk arra, hogy olyan ételeket fogyasszunk, amelyektől teljesítőképességünk, energiaszintünk növekszik és jól érezzük magunkat!

Csatlakozz és építsünk együtt egy összetartó, támogató közösséget!

KAPCSOLAT

Landszman Bence

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Az online fizetést a Barion biztosítja.

MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

foodlover.hu Ügyfélszolgálat: info@foodlover.hu| Tel.: +36 20 499 3486 | ÁSZF Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | Vásárlási feltételek

Minden jog fenntartva – foodlover.hu – 2021 | Készítette: Landszman Bence