TÖKMAGOLAJ & FÜSTÖLT MAKRÉLA & PARMEZÁN
Szuper egyszerűen elkészíthető salátaötlet, amit bármely napszakban bátran fogyaszthatsz. Ráadásként halat is tartalma, amit ajánlatos legalább hetente kétszer beillesztened az étrendedbe.

Hozzávalók
Elkészítés
Alaposan öblítsd át a saláta leveleket, majd a lehető legjobban szártsd meg, én ehhez egy salátacentrifugát javaslok.
Főzd meg a tojásokat 6-8 perc alatt, majd állítsd össze a salátát. Ehhez keverd a salátához a nagyobb darabokra tépkedett halat, a magkeveréket, majd locsold meg egy kevés tökmagolajjal.
Végül mehet a tepejére néhány parmezán forgács és a főtt tojás.
*TIPP: A füstölt makrélát lecserélheted bármely más általad jobban kedvelt friss vagy konzerv halra is.
Ha tetszett a recept, kérlek nézzétek meg további videóimat illetve további izgalmas tartalmakért pedig lájkoljatok a Facebook oldalamat is!
Ingredients
Directions
Alaposan öblítsd át a saláta leveleket, majd a lehető legjobban szártsd meg, én ehhez egy salátacentrifugát javaslok.
Főzd meg a tojásokat 6-8 perc alatt, majd állítsd össze a salátát. Ehhez keverd a salátához a nagyobb darabokra tépkedett halat, a magkeveréket, majd locsold meg egy kevés tökmagolajjal.
Végül mehet a tepejére néhány parmezán forgács és a főtt tojás.