ZÖLDSALÁTA FŐTT TOJÁSSAL ÉS FÜSTÖLT HALLAL

FÜSTÖLT HALAS ZÖLDSALÁTA

TÖKMAGOLAJ & FÜSTÖLT MAKRÉLA & PARMEZÁN

Szuper egyszerűen elkészíthető salátaötlet, amit bármely napszakban bátran fogyaszthatsz. Ráadásként halat is tartalma, amit ajánlatos legalább hetente kétszer beillesztened az étrendedbe.
Hozzávalók

 300 g zöldsalátamix
 3 tojás lehetőleg tanyasi vagy bio
 25 g magkeverék
 100 g füstölt makréla
 parmezán forgács
 tökmagolaj
 só, bors

Elkészítés

1

Alaposan öblítsd át a saláta leveleket, majd a lehető legjobban szártsd meg, én ehhez egy salátacentrifugát javaslok.

2

Főzd meg a tojásokat 6-8 perc alatt, majd állítsd össze a salátát. Ehhez keverd a salátához a nagyobb darabokra tépkedett halat, a magkeveréket, majd locsold meg egy kevés tökmagolajjal.

3

Végül mehet a tepejére néhány parmezán forgács és a főtt tojás.

*TIPP:  A füstölt makrélát lecserélheted bármely más általad jobban kedvelt friss vagy konzerv halra is. 

Ha tetszett  a recept, kérlek nézzétek meg további videóimat illetve további izgalmas tartalmakért pedig lájkoljatok a Facebook oldalamat is!

Ingredients

 300 g zöldsalátamix
 3 tojás lehetőleg tanyasi vagy bio
 25 g magkeverék
 100 g füstölt makréla
 parmezán forgács
 tökmagolaj
 só, bors

Directions

1

Alaposan öblítsd át a saláta leveleket, majd a lehető legjobban szártsd meg, én ehhez egy salátacentrifugát javaslok.

2

Főzd meg a tojásokat 6-8 perc alatt, majd állítsd össze a salátát. Ehhez keverd a salátához a nagyobb darabokra tépkedett halat, a magkeveréket, majd locsold meg egy kevés tökmagolajjal.

3

Végül mehet a tepejére néhány parmezán forgács és a főtt tojás.

FÜSTÖLT HALAS ZÖLDSALÁTA