Ez egy igazán megúszos recept, mert nem kell bajlódni a tésztagyúrással és ha már amúgy is összedobtál egy jó nagy adagot a mascarponés tormakrémből miért ne lehetne belőle egy szuper sós péksüti!? Ami mellesleg nagyon jól illik a húsvéti asztalra, feltéve ha eljut odáig...

Hozzávalók
Elkészítés
A leveles tésztát sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük. Megkenjük a tormakrémmel, egyenletesen megszórjuk reszelt sajttal.
Ráhelyezzük a szalonnaszeleteket, a mentükön óvatosan csíkokra metsszük a tésztát. A csíkokat keresztben is felvágjuk, és a végeiknél megfogva, ellentétes irányban 2-3-szor mindet megcsavarjuk.
A tekert rudakat az enyhén felvert tojással megkenjük, és 180 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt készre sütjük.
*TIPP: Itt sem kell feltétlen kizárólag ehhez a töltelékhez ragaszkodni ha van olyan hozzávaló amit kicserélnél nyugodtan tedd meg.
Ha tetszett a recept, kérlek nézzétek meg további videóinkat, illetve további izgalmas tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon is!
Ingredients
Directions
A leveles tésztát sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük. Megkenjük a tormakrémmel, egyenletesen megszórjuk reszelt sajttal.
Ráhelyezzük a szalonnaszeleteket, a mentükön óvatosan csíkokra metsszük a tésztát. A csíkokat keresztben is felvágjuk, és a végeiknél megfogva, ellentétes irányban 2-3-szor mindet megcsavarjuk.
A tekert rudakat az enyhén felvert tojással megkenjük, és 180 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt készre sütjük.