Első lépésként válaszd szét a tojásokat. A sárgáját egy kézi vagy gépi habverővel fehéredésig keverd a cukorral. Majd add hozzá a mascarponét, a reszelt narancshéjat és ezzel is alaposan keverd el.
Egy másik edényben egy csipet sóval verd kemény habbá a tojásfehérjét is. Ha megvan kb. 1/3 részét alaposan keverd bele a mascarponés krémbe, a további 2/3 rész viszont már óvatosan lassú mozdulatokkal forgasd bele, figyelve arra, hogy ne essen össze a tojáshab.
Egy kis edénybe keverd össze a kávét a tejet és a fahéjat és törd félbe a babapiskótákat.
Ezután már csak az összeállítás maradt hátra, egy kehelyben rétegezd a krémet és a babapiskótát felváltva, úgy, hogy az utolsó réteg a krém legyen. Majd pihentesd legalább 3 órát, de akár egy éjszakát is pihenhet. A tetejére tálaláskor reszelj étcsokoládét és friss narancshéjat.