DIÓ & FOKHAGYMA & CITROM
Ha ezt a receptet eddig baráti vagy családi körben bármikor elkészítettem mindig nagy sikert aratott. Elkészítheted kisebb vagy nagyobb társaságnak is, tökéletes partykaja mivel ha kihűlt talán még finomabb. Én jó fokhagymásan szeretem, de ha úgy érzed nyugodtan csökkentsd az adagot.

Hozzávalók
Elkészítés
A csirkemellet fűszerezd sóval, borssal és a kedvenc fűszerkeverékeddel. Én a házi olasz fűszerkeverékemet használtam, aminek az alapja kakukkfű, oregánó és zsálya. De akár használhatsz friss fűszereket is!
Egy serpenyőben pirítsd a csirke mindkét oldalát 5-5 percig, majd rakd 180 fokos sütőben 10 percre.
Egy száraz serpenyőben pirítsd meg a diót. Vágd félbe a paradicsomokat, szeleteld fel az újhagymát és főzd meg a tésztát a csomagoláson jelzett idő alatt.
Ha a tészta elkészült még melegen öntsd rá az olivaolajat, némi frissen örőlt borsot és egy préssel zúzd rá a fokhagymát is. Ezután sorban jöhet hozzá a többi alapanyag is, paradicsom, dió, feta, végül az újhagyma. Facsard rá 1/2 citrom levét is és keverd jó össze.
Tálald a felszeletelt csirkével és dobj rá néhány bazsalikom levelet és csurgass rá olívaolajat.
Ingredients
Directions
A csirkemellet fűszerezd sóval, borssal és a kedvenc fűszerkeverékeddel. Én a házi olasz fűszerkeverékemet használtam, aminek az alapja kakukkfű, oregánó és zsálya. De akár használhatsz friss fűszereket is!
Egy serpenyőben pirítsd a csirke mindkét oldalát 5-5 percig, majd rakd 180 fokos sütőben 10 percre.
Egy száraz serpenyőben pirítsd meg a diót. Vágd félbe a paradicsomokat, szeleteld fel az újhagymát és főzd meg a tésztát a csomagoláson jelzett idő alatt.
Ha a tészta elkészült még melegen öntsd rá az olivaolajat, némi frissen örőlt borsot és egy préssel zúzd rá a fokhagymát is. Ezután sorban jöhet hozzá a többi alapanyag is, paradicsom, dió, feta, végül az újhagyma. Facsard rá 1/2 citrom levét is és keverd jó össze.
Tálald a felszeletelt csirkével és dobj rá néhány bazsalikom levelet és csurgass rá olívaolajat.