SAN DANIELLE SALÁTA
PARMEZÁN & TÖKMAG & SZÁRÍTOTT PARADICSOM

Ez egy gyorsan elkészíthető saláta amihez az egyik kedvenc sonkámat használtam fel. Kínálhatsz mellé főtt tojást vagy pirítóst, amit akár krutonként is belekeverhetsz. Lecserélheted az olivaolajat tökmagolajra és így tovább. A lényeg, hogy tartsd be az arányokat és kisérletezz saját kedvenceiddel.

Hozzávalók

 1 római vagy szívsaláta
 néhány szelet San danielle sonka
 néhány szem szárított paradicsom
 olívaolaj
 pirított tökmag
 parmezán forgács

Elkészítés

1

Tépkedd a salátát kisebb darabokra és dobd egy tálba, Add hozzá a szárított paradicsomot és locsold meg olivolajjal és pár csepp citromlével. Keverd óvatosan össze figyelve a salátára.

2

A keveréket tálalásnál a helyezd egy tányérra, szórd rá a pirított tökmagot, tépkedj rá a sonkából és végül vágj rá néhány parmezán forgácsot.

Ha tetszett  a recept, kérlek nézzétek meg további videóinkat, illetve további izgalmas tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon is!

Ingredients

 1 római vagy szívsaláta
 néhány szelet San danielle sonka
 néhány szem szárított paradicsom
 olívaolaj
 pirított tökmag
 parmezán forgács

Directions

1

Tépkedd a salátát kisebb darabokra és dobd egy tálba, Add hozzá a szárított paradicsomot és locsold meg olivolajjal és pár csepp citromlével. Keverd óvatosan össze figyelve a salátára.

2

A keveréket tálalásnál a helyezd egy tányérra, szórd rá a pirított tökmagot, tépkedj rá a sonkából és végül vágj rá néhány parmezán forgácsot.