Ez egy gyorsan elkészíthető saláta amihez az egyik kedvenc sonkámat használtam fel. Kínálhatsz mellé főtt tojást vagy pirítóst, amit akár krutonként is belekeverhetsz. Lecserélheted az olivaolajat tökmagolajra és így tovább. A lényeg, hogy tartsd be az arányokat és kisérletezz saját kedvenceiddel.

Hozzávalók
1 római vagy szívsaláta
néhány szelet San danielle sonka
néhány szem szárított paradicsom
olívaolaj
pirított tökmag
parmezán forgács
Elkészítés
1
Tépkedd a salátát kisebb darabokra és dobd egy tálba, Add hozzá a szárított paradicsomot és locsold meg olivolajjal és pár csepp citromlével. Keverd óvatosan össze figyelve a salátára.
2
A keveréket tálalásnál a helyezd egy tányérra, szórd rá a pirított tökmagot, tépkedj rá a sonkából és végül vágj rá néhány parmezán forgácsot.
Ingredients
1 római vagy szívsaláta
néhány szelet San danielle sonka
néhány szem szárított paradicsom
olívaolaj
pirított tökmag
parmezán forgács
Directions
1
Tépkedd a salátát kisebb darabokra és dobd egy tálba, Add hozzá a szárított paradicsomot és locsold meg olivolajjal és pár csepp citromlével. Keverd óvatosan össze figyelve a salátára.
2
A keveréket tálalásnál a helyezd egy tányérra, szórd rá a pirított tökmagot, tépkedj rá a sonkából és végül vágj rá néhány parmezán forgácsot.