Print Options:

Yields1 Serving

 5 koktélparadicsom
 2 nagyméretű tojás tanyasi vagy bio
 reszelt parmezán
 olívaolaj
 só, bors
1

Közepes lángon melegíts fel egy tapadásmentes serpenyőt, és csurgass bele egy löket olívaolajat!

2

Dobd az edénybe a félbevágott paradicsomot, ízesítsd egy csipetnyi sóval és borssal, és süsd 3 percig.

3

Verj fel 2 tojást egy tálban, némi sóval és borssal.

4

Told a serpenyő egyik oldalára a sült paradicsomot és reszeld rá a sajtot. Öntsd a tojást az edénybe és 10 másodpercenként óvatosan húzogatva kapard fel a lesült részeket, hogy könnyű levegős tojásdarabok jöjjenek létre.

5

Forgasd össze a sajtos paradicsommal, reszelj rá még egy kis sajtot és tálald egy kis marék rukkolával és meleg pirítóssal.