paradicsomos és sajtos rántotta rukkolával
parmezán & koktélparadicsom

Ha egy tartalmasabb, de mégis egészséges  reggelire vágysz, a válasz: a tojás! Azon túl, hogy gazdag tápanyagokban rendkívül jól variálható, pakolhatsz bele szinte bármit amit szeretnél. Most jöjjön egy sajtos-paradicsomos rántotta ami mellé rukkolát és pirítóst kínálok. 

Hozzávalók

 5 koktélparadicsom
 2 nagyméretű tojás tanyasi vagy bio
 reszelt parmezán
 olívaolaj
 só, bors

Elkészítés

1

Közepes lángon melegíts fel egy tapadásmentes serpenyőt, és csurgass bele egy löket olívaolajat!

2

Dobd az edénybe a félbevágott paradicsomot, ízesítsd egy csipetnyi sóval és borssal, és süsd 3 percig.

3

Verj fel 2 tojást egy tálban, némi sóval és borssal.

4

Told a serpenyő egyik oldalára a sült paradicsomot és reszeld rá a sajtot. Öntsd a tojást az edénybe és 10 másodpercenként óvatosan húzogatva kapard fel a lesült részeket, hogy könnyű levegős tojásdarabok jöjjenek létre.

5

Forgasd össze a sajtos paradicsommal, reszelj rá még egy kis sajtot és tálald egy kis marék rukkolával és meleg pirítóssal.

Ha tetszett  a recept, kérlek nézzétek meg további videóinkat, illetve további izgalmas tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon is!

Ingredients

 5 koktélparadicsom
 2 nagyméretű tojás tanyasi vagy bio
 reszelt parmezán
 olívaolaj
 só, bors

Directions

1

Közepes lángon melegíts fel egy tapadásmentes serpenyőt, és csurgass bele egy löket olívaolajat!

2

Dobd az edénybe a félbevágott paradicsomot, ízesítsd egy csipetnyi sóval és borssal, és süsd 3 percig.

3

Verj fel 2 tojást egy tálban, némi sóval és borssal.

4

Told a serpenyő egyik oldalára a sült paradicsomot és reszeld rá a sajtot. Öntsd a tojást az edénybe és 10 másodpercenként óvatosan húzogatva kapard fel a lesült részeket, hogy könnyű levegős tojásdarabok jöjjenek létre.

5

Forgasd össze a sajtos paradicsommal, reszelj rá még egy kis sajtot és tálald egy kis marék rukkolával és meleg pirítóssal.