Print Options:

Olasz quinoa saláta

Yields1 Serving

 1 pohár quinoa
 2 pohár víz
 130g csirkemell
 6 szem olajban eltett szárított paradicsom
 1 marék olajbogyó
 1/4 csokor bazsalikom
 25 g magkeverék
 1/2 citrom leve
 olívaolaj
 só, bors
 parmezán sajt, a tálaláshoz
1

Főzd meg a quinoát kétszeres mennyiségű vízben kb. 15 perc alatt elkészül. A vizet sóval ízesítsd.

2

A csirkemellet sózd és borsod meg, majd egy serpenyőben pirítsd oldalanként 8-8 percig.

3

A saláta összeállításához aprítsd fel a szárított paradicsomot, az olajbogyót és a bazsalikomot majd add a megfőtt quinoához, szórd rá a magkeveréket és jól keverd össze az egészet.

4

Tálaláshoz vágd fel a csirkemellet tedd a quinoa tetejére, facsarj rá friss citromlevet, lötyints rá egy löket olívaolajat végezetül reszelj rá egy kis parmezánt.