OLAJBOGYÓ & PARMEZÁN SAJT & BAZSALIKOM
A Quinoa az egyik kedvenc „szuper ételem”, és saláta formájában más zöldségekkel kombinálva egy igazán laktató és egészséges fogás készíthető belőle. Ez a quinoa saláta friss bazsalikommal, olajbogyóval és szárított paradicsommal kombinálva könnyed olaszos beütést kapott. A zöldségek annyira jól működnek a quinoával, és egy kis hússal kiegészítve tökéletes főfogást is összedobhatunk belőle.

Hozzávalók
Elkészítés
Főzd meg a quinoát kétszeres mennyiségű vízben kb. 15 perc alatt elkészül. A vizet sóval ízesítsd.
A csirkemellet sózd és borsod meg, majd egy serpenyőben pirítsd oldalanként 8-8 percig.
A saláta összeállításához aprítsd fel a szárított paradicsomot, az olajbogyót és a bazsalikomot majd add a megfőtt quinoához, szórd rá a magkeveréket és jól keverd össze az egészet.
Tálaláshoz vágd fel a csirkemellet tedd a quinoa tetejére, facsarj rá friss citromlevet, lötyints rá egy löket olívaolajat végezetül reszelj rá egy kis parmezánt.
Ingredients
Directions
Főzd meg a quinoát kétszeres mennyiségű vízben kb. 15 perc alatt elkészül. A vizet sóval ízesítsd.
A csirkemellet sózd és borsod meg, majd egy serpenyőben pirítsd oldalanként 8-8 percig.
A saláta összeállításához aprítsd fel a szárított paradicsomot, az olajbogyót és a bazsalikomot majd add a megfőtt quinoához, szórd rá a magkeveréket és jól keverd össze az egészet.
Tálaláshoz vágd fel a csirkemellet tedd a quinoa tetejére, facsarj rá friss citromlevet, lötyints rá egy löket olívaolajat végezetül reszelj rá egy kis parmezánt.