A medvehagyma rövid szenonja ellenére is nagyon közkedvelt és remek ételeket készíthettek belőle, úgyhogy össze is gyűjtöttem néhány kedvencemet! 
 

Ingredients

Directions

Míg a klasszikus bazsalikom pestohoz gyakorlatilag szinte minden nagyobb boltban hozzájuthatunk, addig a medvehagymából készült változatot bizony saját magunknak kell összedobni.
RECEPT
Ez az a krémleves aminek nagyon jól áll, ha sűrítésnek nem használsz tejszínt, ilyenkor jön át ugyanis igazán az a természetes zöld íz, amit a tavasz egyik első hírnökeként a medvehagyma magában hordoz.
RECEPT
Ha te is szereted a spenótfőzeléket akkor mindenképpen azt javaslom, hogy próbáld ki EZT a medvehagymából készült változatot is, mert nagyon fogod szeretni.
RECEPT
A pestos tészták az egyik legegyszerűbb, de annál finomabb tésztaételek közé tartoznak, még akkor is ha a pestot te magad készíted!
RECEPT
A poleta az olasz mellett talán kevésbé ismert, hogy az oszták, illetve a szlovén konyhában is jóval elterjedtebb mint nálunk. Köretként vagy önálló fogásként is nagyon jól működik és ami a legjobb, hogy nagyon egyszerűen elkészíthető.
RECEPT
Ez a medvehagymával és fetával készült frittata egy nagyon egyszerű és tápláló egyserpenyős kaja, a sütőből kivéve mehet is egyenesen az asztal közepére! Szuper laktató reggeli, sőt ha úgy tartja kedved akár ebéd vagy vacsora is lehet belőle.
RECEPT