A pestos tészták az egyik legegyszerűbb, de annál finomabb tésztaételek közé tartoznak, még akkor is ha a pestot te magad készíted! Ez nincs másként ezzel a medvehagymás verzióval sem, amihez a medvehagyma pesto receptjét itt találod!

Hozzávalók
Elkészítés
Főzd meg a tésztát a csomagoláson feltüntetett utasítás szerint és tegyél félre 1-2 dl-t a főzővízből is.
Amint elkészül a tészta egy serpenyőben forgasd össze néhány evőkanál pestoval és adj hozzá egy keveset a tészta főzővizéből is. Hagyd, hogy egyenletesen bevonja a tésztát a szósz, majd egyből tálald is.
Tálaláskor reszelj a tetejére a parmezánból, mehet rá egy kevés olívaolaj és frissen örölt bors is.
*TIPP: Temészetesen bármilyen más tésztafajtával elkészítheted a spagetti és linguini is nagyon jól passzol hozzá. Ha szeretnéd kicsit tudatosabban dönteni akkor választhatsz teljes kiörlésű tésztát.
Ha tetszett a recept, kérlek nézzétek meg további videóimat illetve további izgalmas tartalmakért pedig lájkoljatok a Facebook oldalamat is!
Ingredients
Directions
Főzd meg a tésztát a csomagoláson feltüntetett utasítás szerint és tegyél félre 1-2 dl-t a főzővízből is.
Amint elkészül a tészta egy serpenyőben forgasd össze néhány evőkanál pestoval és adj hozzá egy keveset a tészta főzővizéből is. Hagyd, hogy egyenletesen bevonja a tésztát a szósz, majd egyből tálald is.
Tálaláskor reszelj a tetejére a parmezánból, mehet rá egy kevés olívaolaj és frissen örölt bors is.