Ez az a krémleves aminek nagyon jól áll, ha sűrítésnek nem használsz tejszínt, ilyenkor jön át ugyanis igazán az a természetes zöld íz, amit a tavasz egyik első hírnökeként a medvehagyma magában hordoz.

Hozzávalók
Elkészítés
Aprítsd fel a vöröshagymát, majd egy kevés vaj és olívaolaj keverékén 4-5 perc alatt párold üvegesre.
Közben kockázd fel a burgonyát fel és dobd a hagymára és öntsd fel az alaplével. Főzd addig míg a burgonya teljesen meg nem puhul.
Amint a burgonya elkészül add hozzá a durvára vágott medvehagymát is, majd főzd tovább míg a medvehagyma kissé összeesik.
Ekkor vedd le a tűzről és egy botmixer/turmix segítségével krémesítsd le, majd ízlés szerint sózd és borsozd meg.
*TIPP: Természetesen ha szeretnéd adhatsz hozzá tejszínt is, illetve tálaláskor kínálhatsz mellé reszelt sajtot, pirított kenyérkockát, puffasztott kölesgolyót.
Ha tetszett a recept, kérlek nézzétek meg további videóimat illetve további izgalmas tartalmakért pedig lájkoljatok a Facebook oldalamat is!
Ingredients
Directions
Aprítsd fel a vöröshagymát, majd egy kevés vaj és olívaolaj keverékén 4-5 perc alatt párold üvegesre.
Közben kockázd fel a burgonyát fel és dobd a hagymára és öntsd fel az alaplével. Főzd addig míg a burgonya teljesen meg nem puhul.
Amint a burgonya elkészül add hozzá a durvára vágott medvehagymát is, majd főzd tovább míg a medvehagyma kissé összeesik.
Ekkor vedd le a tűzről és egy botmixer/turmix segítségével krémesítsd le, majd ízlés szerint sózd és borsozd meg.