Ha te is szereted a a spenótfőzeléket akkor mindenképpen azt javaslom, hogy próbáld ki ezt a medvehagymából készült változatot is, mert nagyon fogod szeretni.

Hozzávalók
Elkészítés
Egy kevés olívaolajon pirítsd meg a zúzott fokhagymát, majd fonnyaszd meg rajta a felaprított medvehagymát is.
Ezútán öntsd fel a tejjel vagy alaplével, ha nagyon nincs egyik sem akkor a víz is megteszi. Forrald fel és ízesítsd némi sóval és borssal.
Ha felforrt egy botmixer segítségével pürésítsd le teljesen, majd keverd bele a tejszínt.
*TIPP: Feltétként csakúgy, mint a spenótfőzelékhez jól illik hozzá a főtt vagy tükörtojás, főtt krumpli, de csak magában elfogysztva is tökéletes.
Ha tetszett a recept, kérlek nézzétek meg további videóimat illetve további izgalmas tartalmakért pedig lájkoljatok a Facebook oldalamat is!
Ingredients
Directions
Egy kevés olívaolajon pirítsd meg a zúzott fokhagymát, majd fonnyaszd meg rajta a felaprított medvehagymát is.
Ezútán öntsd fel a tejjel vagy alaplével, ha nagyon nincs egyik sem akkor a víz is megteszi. Forrald fel és ízesítsd némi sóval és borssal.
Ha felforrt egy botmixer segítségével pürésítsd le teljesen, majd keverd bele a tejszínt.