MASCARPONÉS TORMAKRÉM
RESZELT CITROMHÉJ & PETREZSELYEMZÖLD & FEKETEBORS

Ez az egyszerűen összedobható krém nagyon izgalmassá tud varázsolni egy csomó klassz ételt, mehet szendvicsbe, salátába, használható mártogatósnak, tölteléknek szóval hajrá próbáld ki amihez csak tudod!
Hozzávalók

 mascarpone
 reszelt citromhéj
 só, bors
 friss reszelt torma
 petrezselyemzöld

Elkészítés

1

A tormakrémhez aprítsuk fel a petrezselyemzöldet, reszeljük finomra a tormát és a citromhéjat. Ezt az egészet keverjük össze a mascarponéval, kissé sózzuk és borsozzuk meg.

*TIPP:  Természetesen mascarpone helyett használhatsz bármilyen más sajtkrémet is.

Ha tetszett  a recept, kérlek nézzétek meg további videóinkat, illetve további izgalmas tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon is!

Ingredients

 mascarpone
 reszelt citromhéj
 só, bors
 friss reszelt torma
 petrezselyemzöld

Directions

1

A tormakrémhez aprítsuk fel a petrezselyemzöldet, reszeljük finomra a tormát és a citromhéjat. Ezt az egészet keverjük össze a mascarponéval, kissé sózzuk és borsozzuk meg.