Ez az egyszerűen összedobható krém nagyon izgalmassá tud varázsolni egy csomó klassz ételt, mehet szendvicsbe, salátába, használható mártogatósnak, tölteléknek szóval hajrá próbáld ki amihez csak tudod!

Hozzávalók
mascarpone
reszelt citromhéj
só, bors
friss reszelt torma
petrezselyemzöld
Elkészítés
1
A tormakrémhez aprítsuk fel a petrezselyemzöldet, reszeljük finomra a tormát és a citromhéjat. Ezt az egészet keverjük össze a mascarponéval, kissé sózzuk és borsozzuk meg.
*TIPP: Természetesen mascarpone helyett használhatsz bármilyen más sajtkrémet is.
Ha tetszett a recept, kérlek nézzétek meg további videóinkat, illetve további izgalmas tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon is!
Ingredients
mascarpone
reszelt citromhéj
só, bors
friss reszelt torma
petrezselyemzöld
Directions
1
A tormakrémhez aprítsuk fel a petrezselyemzöldet, reszeljük finomra a tormát és a citromhéjat. Ezt az egészet keverjük össze a mascarponéval, kissé sózzuk és borsozzuk meg.