LAZACOS-TORMAKRÉMES TORTILLAFALAT
FÜSTÖLT LAZAC & SPENÓT & TORTILLALAP

Alapvetően előételként, partyfalatként, illetve snackként gondolok erre az ételre, viszont elég tartalmas ahhoz, hogy akár önálló fogás legyen belőle. 
Hozzávalók

 6 ek mascarponés tormakrém
 200 g füstölt lazac
 spenót
 6 kisebb tortilla lap

Elkészítés

1

A tortilla lapokat kissé megnedvesítjük és száraz serpenyőben előmelegítjük, vigyázat semmiképp sem pirítjuk.

2

Az "életre kelltett" tortilla lapok egyik oldalát megkenjük a tormakrémmel, majd csak az egyik felét rétegezzük, a bébispenóttal és a füstölt lazac szeletekkel.

3

Ha ez megvan a rétegezett felétől kezdve feltekerjük és kb. 1 cm-es karikákra vágjuk.

*TIPP:  Nagyon fontos, hogy óvatosan melegítsétek fel a tortilla lapokat, mert ha nagyon mepirul akkor szinte lehetetlen feltekerni.

Ha tetszett  a recept, kérlek nézzétek meg további videóinkat, illetve további izgalmas tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon is!

Ingredients

 6 ek mascarponés tormakrém
 200 g füstölt lazac
 spenót
 6 kisebb tortilla lap

Directions

1

A tortilla lapokat kissé megnedvesítjük és száraz serpenyőben előmelegítjük, vigyázat semmiképp sem pirítjuk.

2

Az "életre kelltett" tortilla lapok egyik oldalát megkenjük a tormakrémmel, majd csak az egyik felét rétegezzük, a bébispenóttal és a füstölt lazac szeletekkel.

3

Ha ez megvan a rétegezett felétől kezdve feltekerjük és kb. 1 cm-es karikákra vágjuk.