Alapvetően előételként, partyfalatként, illetve snackként gondolok erre az ételre, viszont elég tartalmas ahhoz, hogy akár önálló fogás legyen belőle.

Hozzávalók
Elkészítés
A tortilla lapokat kissé megnedvesítjük és száraz serpenyőben előmelegítjük, vigyázat semmiképp sem pirítjuk.
Az "életre kelltett" tortilla lapok egyik oldalát megkenjük a tormakrémmel, majd csak az egyik felét rétegezzük, a bébispenóttal és a füstölt lazac szeletekkel.
Ha ez megvan a rétegezett felétől kezdve feltekerjük és kb. 1 cm-es karikákra vágjuk.
*TIPP: Nagyon fontos, hogy óvatosan melegítsétek fel a tortilla lapokat, mert ha nagyon mepirul akkor szinte lehetetlen feltekerni.
Ha tetszett a recept, kérlek nézzétek meg további videóinkat, illetve további izgalmas tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon is!
Ingredients
Directions
A tortilla lapokat kissé megnedvesítjük és száraz serpenyőben előmelegítjük, vigyázat semmiképp sem pirítjuk.
Az "életre kelltett" tortilla lapok egyik oldalát megkenjük a tormakrémmel, majd csak az egyik felét rétegezzük, a bébispenóttal és a füstölt lazac szeletekkel.
Ha ez megvan a rétegezett felétől kezdve feltekerjük és kb. 1 cm-es karikákra vágjuk.