Szerintem egy ilyen tál karácsonykor is villantós előétel tud lenni, főleg ha egy olaszosra hangolt menübe illeszted be. Ha egy ilyen közös falatozgatással indítjátok az étkezést az garantáltan megalapozza a jó hangulatot.

Hozzávalók
Elkészítés
Az antipasti tálhoz helyezd el egy nagy tálcára vagy vágódeszkára szép sorban a hozzávalókat, úgy hogy a végeredmény egy karácsonyfára emlékeztessen.
Egy száraz serpenyőben piríts meg néhány szeletet a ciabattából. Mindenképp kínálj mellé olívaolajat is és egy kevés bor is is jól passzol mellé.
*TIPP: Rajtad áll hány főre szeretnéd tálalni, viszont jó ha meghagyod a lehetőséget arra, hogy mindenki kedvére csipegessen. Ha további inspirálódásra vágysz korábbi receptjeim között találsz egy ehhez is passzoló ricottás bruschetta és egy antipasti tál és tönköly saláta variációt is!
Ha tetszett a recept, kérlek nézzétek meg további videóinkat, illetve további izgalmas tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon is!
Ingredients
Directions
Az antipasti tálhoz helyezd el egy nagy tálcára vagy vágódeszkára szép sorban a hozzávalókat, úgy hogy a végeredmény egy karácsonyfára emlékeztessen.
Egy száraz serpenyőben piríts meg néhány szeletet a ciabattából. Mindenképp kínálj mellé olívaolajat is és egy kevés bor is is jól passzol mellé.