Öszintén szólva én személy szerint oda vagyok a hallevesekért és ez az egyik új kedvencem, amellett, hogy gyorsan elkészül olyan finom és tartalmas, hogy még az is megszereti aki nincs is különösebben oda a halas ételekért!
Hozzávalók
Elkészítés
Vaj és némi olívaolaj keverékén megpároljuk az apróra vágott vöröshagymát.
Amint a hagyma jól összeesett nagyobbra vesszük alatta a lángot és hozzáadjuk a felkockázott burgonyát és a babérlevelet. Felöntjük annyi alaplével vagy vízzel amennyi éppen ellepi, sózzuk és borsozzuk, majd lefedve addig főzzük amíg a burgonya meg nem puhul.
Amint a burgonya elkészül hozzáadjuk a zöldborsót, a tejszínt és a felaprított kaprot és néhány percig tovább főzzük.
Végül hozzáadjuk a felkockázott lazacot is ekkor már elzárhatjuk alatta a lángot. Tálaláskor kínáljunk mellé néhány citrom gerezdet.
*TIPP: Elkészítheted más halfiléből is vagy tovább turbózhatod akár garnélával is.
Ha tetszett a recept, kérlek nézzétek meg további videóinkat, illetve további izgalmas tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon is!
Ingredients
Directions
Vaj és némi olívaolaj keverékén megpároljuk az apróra vágott vöröshagymát.
Amint a hagyma jól összeesett nagyobbra vesszük alatta a lángot és hozzáadjuk a felkockázott burgonyát és a babérlevelet. Felöntjük annyi alaplével vagy vízzel amennyi éppen ellepi, sózzuk és borsozzuk, majd lefedve addig főzzük amíg a burgonya meg nem puhul.
Amint a burgonya elkészül hozzáadjuk a zöldborsót, a tejszínt és a felaprított kaprot és néhány percig tovább főzzük.
Végül hozzáadjuk a felkockázott lazacot is ekkor már elzárhatjuk alatta a lángot. Tálaláskor kínáljunk mellé néhány citrom gerezdet.