Ez a egészséges krumplisaláta friss zöldfűszerekkel, tökéletes előétel vagy köret, sőt akár önálló fogásként is megállja a helyét. Néhány hozzávalóval kiegészítve még komplettebbé teheted. Én füstölt lazacot választottam, de bátran kísérletezz további párosításokkal.

Hozzávalók
Elkészítés
Főzd meg a meghámozott krumplikat sós lobogó vízben, de vigyázz, hogy ne főzd meg túlságosan, nehogy nagyon puha legyen.
Amíg a krumpli fő készítsd el a saláta öntetét, ehhez egy nagy keverőtálba öntsd bele olívaolajat , add hozzá a mustárt, reszelj bele 1 gerezd fokhagymát, őrölj bele némi borsot és keverd össze.
A megfőtt krumpli kisebb darabokban add hozzá az öntethez, majd add hozzá a felaprított zöldfűszereket, végül sózd meg ha szükséges.
Tálaláskor helyezz a tetejére néhány szelet füstölt lazacot és citromot. Kínálhatsz még mellé jófajta kovászos vagy más teljes kiőrlésű kenyeret.
*TIPP: Vásárlásnál próbálj meg salátának való nem szétfövő fajta burgonyát keresni.
Ha tetszett a recept, kérlek nézzétek meg további videóinkat, illetve további izgalmas tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon is!
Ingredients
Directions
Főzd meg a meghámozott krumplikat sós lobogó vízben, de vigyázz, hogy ne főzd meg túlságosan, nehogy nagyon puha legyen.
Amíg a krumpli fő készítsd el a saláta öntetét, ehhez egy nagy keverőtálba öntsd bele olívaolajat , add hozzá a mustárt, reszelj bele 1 gerezd fokhagymát, őrölj bele némi borsot és keverd össze.
A megfőtt krumpli kisebb darabokban add hozzá az öntethez, majd add hozzá a felaprított zöldfűszereket, végül sózd meg ha szükséges.
Tálaláskor helyezz a tetejére néhány szelet füstölt lazacot és citromot. Kínálhatsz még mellé jófajta kovászos vagy más teljes kiőrlésű kenyeret.