Íme egy klassz házi édesség amivel előre feltölthetitek a karácsonyi kekszes dobozokat és több napig is könnyedén tárolhatjátok ünnepek alatt vagy akár ehető ajándékként is remekül működik.

Hozzávalók
Elkészítés
Egy robotgép segítségével keverd ki a puha vajat a cukorral. Ezután add hozzá szép sorban a többi hozzávalót is először a tojást, a lisztet, zabpelyhet, a szódabikarbónát végül mehetnek a fűszerek is a daraborra vágott csokival együtt.
A hozzávalókat keverd jól össze, hogy egynemű masszát kapj majd oszd el két felé és mindkét adagból formázz 9-9 egyforma méretű labdát. Helyezd el az első adagot egy sütőpapírral bélelt tepsire, úgy hogy kissé le is lapogatod.
180 fokra előmelegített sütőben 10 perc alatt elkészül, fogyasztás előtt hagyd kihűlni.
*TIPP: Használhatsz hozzá előre elkészített karácsonyi fűszerkeveréket.
Ha tetszett a recept, kérlek nézzétek meg további videóinkat, illetve további izgalmas tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon is!
Ingredients
Directions
Egy robotgép segítségével keverd ki a puha vajat a cukorral. Ezután add hozzá szép sorban a többi hozzávalót is először a tojást, a lisztet, zabpelyhet, a szódabikarbónát végül mehetnek a fűszerek is a daraborra vágott csokival együtt.
A hozzávalókat keverd jól össze, hogy egynemű masszát kapj majd oszd el két felé és mindkét adagból formázz 9-9 egyforma méretű labdát. Helyezd el az első adagot egy sütőpapírral bélelt tepsire, úgy hogy kissé le is lapogatod.
180 fokra előmelegített sütőben 10 perc alatt elkészül, fogyasztás előtt hagyd kihűlni.