Ez a medvehagymával és fetával készült frittata egy nagyon egyszerű és tápláló egyserpenyős kaja, a sütőből kivéve mehet is egyenesen az asztal közepére! Szuper laktató reggeli, sőt ha úgy tartja kedved akár ebéd vagy vacsora is lehet belőle.

Hozzávalók
Elkészítés
Egy közepes tálban verd fel a tojásokat egy kevés sóval és borssal. Közben egy serpenyőben vaj és olívaolaj keverékén kissé fonnyaszd meg a felaprított medvehagymát.
A tojásos keveréket öntsd rá a medvehagymára, és körülbelül kettő-négy percig süsd, amíg össze nem áll. Végül morzsolj a tetejére egy kevés fetasajtot
A serpenyőt dobd be a sütőbe, és süsd aranybarnára körülbelül öt-hét perc alatt. Ha kész vedd ki a sütőből, és mehet egyenesen az asztalra!
*TIPP: A variációk sora szinte végtelen, nyugodtan használd hozzá kedvenc alapanyagaid vagy éppen amit találsz a hűtőben, légy bátran kreatív!
Ha tetszett a recept, kérlek nézzétek meg további videóimat illetve további izgalmas tartalmakért pedig lájkoljatok a Facebook oldalamat is!
Ingredients
Directions
Egy közepes tálban verd fel a tojásokat egy kevés sóval és borssal. Közben egy serpenyőben vaj és olívaolaj keverékén kissé fonnyaszd meg a felaprított medvehagymát.
A tojásos keveréket öntsd rá a medvehagymára, és körülbelül kettő-négy percig süsd, amíg össze nem áll. Végül morzsolj a tetejére egy kevés fetasajtot
A serpenyőt dobd be a sütőbe, és süsd aranybarnára körülbelül öt-hét perc alatt. Ha kész vedd ki a sütőből, és mehet egyenesen az asztalra!