Imádom az ehhez hasonló salátákat, mert nagyon sokféleképpen variálhatóak, önálló fogásként is működnek, jól szállíthatók és bármely napszakban megfelelő, mert kellően tartalmas.

Hozzávalók
Elkészítés
Az édesburgonyát meghámozzuk és 1x1 cm-es kockákra vágjuk. Majd sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük, meglocsoljuk némi olívaolajjal és 180 fokra előmelegített sütőben 20 percig sütjük.
A csirkemellet sózzuk borsozzuk majd egy közepesen forró serpenyőben 10-12 perc alatt készre sütjük.
A saláta összeállításához a mosott salátaleveleket egy tálba tesszük, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót is.
Elsőként mehet bele a pirított tökmag, a sült édesburgonya, az aszalt áfonya, a kis darabokra tépkedett csirkemell végül locsoljuk meg a tökmagolajjal és egy kevés friss citromlével.
*TIPP: A variációk sora szinte végtelen, nekem ez már egy jól bevált párosítás, ha bármit cserélnél a lényeg, hogy tartsd be az arányokat.
Ha tetszett a recept, kérlek nézzétek meg további videóinkat, illetve további izgalmas tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon is!
Ingredients
Directions
Az édesburgonyát meghámozzuk és 1x1 cm-es kockákra vágjuk. Majd sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük, meglocsoljuk némi olívaolajjal és 180 fokra előmelegített sütőben 20 percig sütjük.
A csirkemellet sózzuk borsozzuk majd egy közepesen forró serpenyőben 10-12 perc alatt készre sütjük.
A saláta összeállításához a mosott salátaleveleket egy tálba tesszük, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót is.
Elsőként mehet bele a pirított tökmag, a sült édesburgonya, az aszalt áfonya, a kis darabokra tépkedett csirkemell végül locsoljuk meg a tökmagolajjal és egy kevés friss citromlével.