ÁFONYÁS-SZEDRES JOGHURT PISZTÁCIÁVAL
MÉZ & NATÚR JOGHURT

Azt gondolom, hogy ez sokkal inkább egy egészséges tipp, mint recept, arra vonatkozóan hogyan tudod szabályozni azt, hogy mi kerüljön a gyomrodba. De annyira jól jellemzi azt, hogy személy szerint hogyan viszonyulok a gasztronómiához, hogy mindenképpen itt a helye az oldalon.

Hozzávalók

 natúr joghurt
 1 marék áfonya
 1 marék szeder
 méz
 pisztácia

Elkészítés

1

A gyümölcsök felét nyomkodd pépesre egy villával. De be is dobhatod a gyümölcsöket egy turmixgépbe, akár a joghurttal együtt ha azt egyszerűbbnek találod. Öntsd a joghurtot a egy kisebb tálba, keverd hozzá a gyümölcspépet, és édesítsd meg a mézzel.

2

Díszítésként szórd a tetejére a maradék gyümölcsöt és a pisztáciát.

*TIPP: Nagyon jól működik még banánnal vagy barackkal is, a pisztáciát bármilyen más magra cserélheted. Turbózhatod őrölt lenmaggal,  fahéjjal vagy amihez csak kedved van mivel így szinte bármilyen ízesítést elkészíthetsz.

Ha tetszett  a recept, kérlek nézzétek meg további videóinkat, illetve további izgalmas tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon is!

Ingredients

 natúr joghurt
 1 marék áfonya
 1 marék szeder
 méz
 pisztácia

Directions

1

A gyümölcsök felét nyomkodd pépesre egy villával. De be is dobhatod a gyümölcsöket egy turmixgépbe, akár a joghurttal együtt ha azt egyszerűbbnek találod. Öntsd a joghurtot a egy kisebb tálba, keverd hozzá a gyümölcspépet, és édesítsd meg a mézzel.

2

Díszítésként szórd a tetejére a maradék gyümölcsöt és a pisztáciát.