Ez a recept attól igazán különleges, hogy a tésztamártás a sütőben készül el, amitől olyan izgalmas ízek szabadulnak fel, hogy garantáltan ez a pasta lesz az új kedvenced!
Hozzávalók
Elkészítés
Egy magas falú sütőtálba önts 3-4 evőkanál olívaolajat, majd préseld bele a fokhagymát.
Vágd félbe a koktélparadicsomkat és dobd ezt is a sütőtálba. Ezután aprítsd fel kisebb kockákra a lazacot, szabadulj meg a spárga fás végétől is, vagdosd fel falatnyi darabokra mehet minden paradicsomok után.
Sózd és borsozd meg, majd reszeld rá egy citrom héját és jól keverd össze az egészet. Ugyanezt a citromot vágd négy gerezdre és helyezd a sütőtál négy sarkába.
Ezután mehet 20-25 percre a 180 fokos sütőbe. Amíg az tésztaszósz elkészül főzd meg a tésztát a csomagoláson jelzett utasítás szerint.
Ha a tésztaszósz elkészült forgasd össze a kész tésztával, jó ha kerül bele egy kicsi a tészta főzővizéből. Tálaláskor szórd meg rukkolával és locsold meg olívaolajjal.
*TIPP: Ha vége lesz a spárgaszezonnak akkor is nyugodtan készítsd el, egyszerűen csak hagyd ki belőle. Jól megy hozzá még a zöldbab és a cukorborsó is.
Ha tetszett a recept, kérlek nézzétek meg további videóimat illetve további izgalmas tartalmakért pedig lájkoljatok a Facebook oldalamat is!
Ingredients
Directions
Egy magas falú sütőtálba önts 3-4 evőkanál olívaolajat, majd préseld bele a fokhagymát.
Vágd félbe a koktélparadicsomkat és dobd ezt is a sütőtálba. Ezután aprítsd fel kisebb kockákra a lazacot, szabadulj meg a spárga fás végétől is, vagdosd fel falatnyi darabokra mehet minden paradicsomok után.
Sózd és borsozd meg, majd reszeld rá egy citrom héját és jól keverd össze az egészet. Ugyanezt a citromot vágd négy gerezdre és helyezd a sütőtál négy sarkába.
Ezután mehet 20-25 percre a 180 fokos sütőbe. Amíg az tésztaszósz elkészül főzd meg a tésztát a csomagoláson jelzett utasítás szerint.
Ha a tésztaszósz elkészült forgasd össze a kész tésztával, jó ha kerül bele egy kicsi a tészta főzővizéből. Tálaláskor szórd meg rukkolával és locsold meg olívaolajjal.