FOKHAGYMA & CIABATTA & BAZSALIKOM
Itt egy újabb remek példa az olasz ételek egyszerűségére, a jó hír az, hogy amennyire könnyű elkészíteni legalább olyan finom is ez a bruschetta. A pikáns gorgonzolát nagyon jól kiegészíti az édes sült paradicsom és a bazsalikom is elég jóban van mindkettővel.
Hozzávalók
Elkészítés
Egy grillserpenyőben piríts meg két szelet cibattát, ha megpirult még melegen dörzsöld be friss fokhagymával.
Közben löttyints némi olÍvaolajat egy forró serpenyőbe és süsd meg benne a koktélparadicsomot.
A feltétekhez először egy kisebb keverőtálban keverd össze a ricottát és a gorgonzolát, majd egy mozsárban törd össze a szárított paradicsomot.
A bruschetta összeállításához először kend meg a fokhagymás pirítóst az összetört szárított paradicsommal, majd a ricottás krém következik, erre dobd rá a sült paradicsomokat és a bazsalikom levelet. Végül locsold meg egy löket olÍvaolajjal.
Ingredients
Directions
Egy grillserpenyőben piríts meg két szelet cibattát, ha megpirult még melegen dörzsöld be friss fokhagymával.
Közben löttyints némi olÍvaolajat egy forró serpenyőbe és süsd meg benne a koktélparadicsomot.
A feltétekhez először egy kisebb keverőtálban keverd össze a ricottát és a gorgonzolát, majd egy mozsárban törd össze a szárított paradicsomot.
A bruschetta összeállításához először kend meg a fokhagymás pirítóst az összetört szárított paradicsommal, majd a ricottás krém következik, erre dobd rá a sült paradicsomokat és a bazsalikom levelet. Végül locsold meg egy löket olÍvaolajjal.